Skip to content

Vapaaehtoistyön web-alusta etsii kehittäjiä ja suunnittelijoita

Osallistun Kansan muisti ry:n Talkootarjotin-hankkeen kehittämiseen ja etsimme lisävoimia tiimiimme. Kehitettävälle palvelulle on suuri kysyntä ja se saattaa mullistaa suomalaisen poliittisen vapaaehtoistyön kentän. Valmistuessaan palvelu avataan kaikille.

Oletko kyllästynyt improvisoimaan vapaaehtoistyön organisoinnin jokaista mielenosoitusta tai tapahtumaa varten? Haluaisitko tehdä enemmän vapaaehtoistyötä, muttet löydä sinua kiinnostavia tehtäviä? Kenellä on pakettiauto? Kuka osaa taittaa?

Talkootarjotin on uusi kehitteillä oleva nettipalvelu, joka auttaa vapaaehtoistyön kysyntää ja tarjontaa kohtaamaan. Sivusto pystyy yksilöidysti tarjoamaan ihmisille heitä kiinnostavia tehtäviä. Järjestöille vuorostaan tarjotaan työkaluja, joilla löytää sopivia vapaaehtoistyöntekijöitä. Palvelu auttaa pilkkomaan projektit pienempiin osatehtäviin, joihin uusien vapaaehtoistyöntekijöiden on helppo tarttua. Alustan palautejärjestelmä helpottaa luottamuksen synnyttämistä verkon ylitse ja oman osaamisen arviointia.

Etsimme tiimiimme seuraavia vapaaehtoisia taitajia:

näppäimistö
Web-Koodaajia
Python, HTML, CoffeeScript

pensseli
Web-Graafikoita
Nettisivujen taitto ja visuaalisen ilmeen suunnittelu

hiiri
Käyttöliittymäsuunnittelija
Dynaamisen web-käyttöliittymän suunnittelu

Ilmianna taitosi meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Jos sen sijaan et ole näiden alojen taitaja voit silti osallistua talkoisiin liittymällä Kansan muisti ry:n kannatusjäseneksi osoitteessa kansanmuisti.fi/liity.  Rahoilla ruokimme nälkäisiä koodareita ja kehittäjiä työpajojen yhteydessä.

Luomalla palvelun haluamme edistää suomalaisen kansalaisyhteiskunnan organisoitumista. Tarkoitus on tarjota vapaaehtoistyökentän käyttöön parempia työvälineitä, joiden avulla tehdyn vapaaehtoistyön määrä voi lisääntyä ja vaikuttavuus parantua.


Published inilmoituksetpolitiikka

One Comment

Vastaa