Skip to content

Suosittelijat

Liljalla on uskomaton kyky tunnistaa tärkeitä asioita ja saada muut ymmärtämään, mikä on olennaista. Parasta on kuitenkin se, että hän ymmärtää miten järjestelmä toimii. Hyvistä aikomuksista on nimittäin hyötyä vain, jos ymmärtää miten eri ratkaisut tosiasiassa vaikuttavat lopputulokseen.
Antero Vartia, kansanedustaja

Harvassa poliitikossa yhdistyy monipuolinen perehtyminen asioihin ja rohkeus luoda uutta. Lilja Tamminen voisi todella onnistua edistämään kohtuuhintaista asumista Helsingissä, siksi tarvitset Liljan valtuustoon.
– Turkka Louekari, Helsingin asuntotuotantotoimikunnan jäsen

Lilja on sellainen kuin poliitikon pitääkin olla. Hänessä yhdistyvät intohimo ja perehtyneisyys harvinaisella tavalla. Lilja ymmärtää sekä markkinataloutta että sosiaalipolitiikkaa, mikä on harvinainen yhdistelmä.
– Heikki Pursiainen, ekonomisti ja ajatuspajahemmo

Liljalla on harvinaisen realistinen käsitys siitä mitä pitäisi tehdä. Hän ei ole oikeisto-vasemmisto -keskustelun vanki, vaan pystyy katsomaan asioita pragmaattisesti ja päämäärätietoisesti ilman ideologisia painolasteja.
– Panu Laturi, Vihreän liiton puoluesihteeri 2007-2013

Lilja Tamminen on yksi niitä harvoja alle viisikymppisiä jotka puhuvat sujuvaa byrokraattia olematta itse sellainen. Nykyinen hallintohimmeli on luotu palvelemaan omiaan, joten ainoa keino saada aikaan pysyvää muutosta parempaan on muuttaa systeemiä sisältäpäin.
– Nicklas Nyman, nuorten työllisyyden kehityshankkeen projektipäällikkö

Liljas skarpa klarsynthet, exakta meningsartikulering kombinerad med ett intellekt och en liberal ärlighet föga vanlig i finländsk politik, samt hennes vision om en framtida Helsingfors där alla har råd att bo i, gör henne ett utmärkt val i kommunalvalet.
Hon om någon förtjänar en plats i stadsfullmäktige. Ge framtiden en röst.

– Christer Suominen, arkitekt, producent

Lilja osoittaa asioita kohtaan sellaista perehtymistä, jota jokaisessa puolueessa kaivattaisiin. Hän on asiakeskeinen sillanrakentaja ja ehdoton äänestyskohde, jos valintasi vihreään listaan kohdistuu.
Jarmo Keto, Helsingin perussuomalaiset

Liljan yhtäaikaa realistinen analyysi ja visionäärinen näkemys yhteiskunnastamme herättävät myös kaltaiseni setämiehen postmodernista unesta ja luovat uskoa siihen, että kaupungistamme ja yhteiskunnastamme on aidosti mahdollista tehdä parempi.
– Pauli Nousiainen, opettaja

Terävälle Lilja Tammiselle ihan niin monta ääntä kuin hän haluaa, koska kakskytplus sukupolvella on asiat niin huonosti, että tulevan vallankumouksen johtajien kanssa on syytä pysyä väleissä.
– Teemu “Tolkku” Pyyluoma, Lisää kaupunkia Helsinkiin -aktiivi

Liljan artikkeli “On aika herätä uuteen vuosisataan” herätti kiinnostukseni politiikkaan. Tarvitsemme Liljan kaltaisia tuoreita out of the box -ajattelijoita huomista varten.
– Mikko Juhani Kirjavainen, opettaja, artist, creative director

Lilja Tamminen on vakuuttanut mut näkemyksillään tulevaisuudesta, työttömyydestä ja yhteiskunnan eri tavoista järjestäytyä. Liljan talousajattelussa ei paista vasemmisto- tai oikeistoideologia, vaan aito ratkaisukeskeisyys oikean maailman ongelmiin. Lilja tuntee kuinka kaupunki toimii hallinnon tasolla, ja osaa tarvittaessa kertoa kuinka tehottomuus saadaan poistettua rakenteista. Älykäs.
– Lauri Kosonen, Savonlinnan vihreiden puheenjohtaja, maatalousyrittäjä

Lilja on pitkäjänteisesti yli puoluerajojen kurottava sillanrakentaja, joka näkee tarkasti, millaiset yhteiskunnalliset kysymykset ovat pitkällä tähtäimellä olennaisia. Hän ei tyydy liian yksinkertaistaviin selityksiin, koska hahmottaa keskeisten ongelmiemme moniulotteisuuden. Liljaa tarvitaan, koska hän on käytännönläheinen, ratkaisukeskeinen visionääri, joka on valmis tekemään tosissaan töitä yhteisen hyvän edistämiseksi.
– Henry Vistbacka, muusikko, kansalaisaktivisti ja kirjoittaja

Liljan ikäisekseen harvinaisen laaja asiantuntemus, näkemys tulevaisuuden kehityssuunnista ja jokaiselle inhimillistä elämää johdonmukaisesti tavoitteleva politiikka tekevät hänestä ehdokkaan, jonka Helsinki ansaitsee.
– Lukas Korpelainen, taiteilija-yrittäjä-yhteiskuntavaikuttaja

Be First to Comment

Vastaa