Skip to content

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: [email protected]

Luottamustoimet

Helsingin kaupunginvaltuuston Vihreiden valtuustoryhmän 4. varajäsen

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston jäsen

Helsingin kaupungin liikennelaitoksen johtokunnan varajäsen

5 Comments

  • Vihreiltä Naisilta saa tosiaan kuulla välillä hieman erikoisia alustuksia – myös Vihreiden periaateohjelman muutosehdotuksissa. En asetu ehdotetun seksin oston täyskiellon taakse eikä ole riskiä, että minua äänestäessään laittaisi äänensä tuollaisiin epäliberaaleihin ja todennäköisesti seksityöläisten työoloja pahentaviin aloitteisiin. Minusta paras tapa käsitellä asiaa on seksityöläisten ammattiliittojärjestäytyminen ja heidän työolosuhteidensa turvaaminen lailla ja valvonnalla.

   -Ystävällisin terveisin, Lilja

 1. Samuli Samuli

  Moi,

  Oon joitakin vuosia seuraillut sinua somessa ja vaikutat kivalta ja kiinnostavalta tyypiltä, johon mun on helppo samaistua.

  Mun mielestä politiikka on ihan täyttä absurdia vedätystä 99% ajasta, enkä väitä ymmärtäväni kaikkia näytelmiä, joita sillä domainilla pistetään pystyyn meidän veronmaksajien rahoilla.

  Katsoin, että olit äänestänyt kodinhoidon tuen poistamisen puolesta Helsingin kunnanvaltuustossa ja kiinnostaisi tietää miksi? Tämä säästö tulee osumaan kipeimmin sitä tarvitseviin perheisiin ja yksinhuoltajiin. Onko tämä aivan välttämätön säästö sinun mielestä ja mitkä syyt saivat sinut äänestämään tämän puolesta?

  Kysyn tätä juuri sinulta, koska uskoisin, että jos joku tämän asian pystyy minulle selittämään niin sinä.

  Terveisin,
  Samuli

  • Hei, kesti hetki reagoida tähän kysymykseen. Todellinen syyhän tälle oli se, että valtuustoryhmät jotka eivät jättäytyneet ns. oppositioon tekivät koko kunnan 2021 budjettineuvottelut ja päätökset tehtiin käytännössä valtuustoryhmien johtajien välillä ennen koko valtuuston istuntoa. Tämä kyseinen äänestys oli yksi opposition teatterivastaesityksistä budjettipakettia vastaan, minkä takia budjettivaltuustoryhmät äänestivät ne kaikki kumoon. Budjettioppositio laati näitä ehdotuksia tietäen etteivät ne menesty, jotta voivat sitten osoitella budjettiryhmiä sormella julkisuudessa. Tässä äänestyksessä kyse ei myöskään ollut kotihoidontuen poistamisesta, vaan Helsingin kaupungin ylimääräisestä ns. Helsinki-lisästä varsinaisen kotihoidontuen päälle.

   Laajempana kysymyksenä kotihoidontuki on selvityksissä nähty suurena kannustinloukkuna erityisesti yksinhuoltajien työllistymiselle, joka on yksi työttömyydemme suuri haaste.

Vastaa