Skip to content

Blogaan rahasta

Lukijoillani on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus tukea vaalikampanjaani ja samalla saada uutta sisältöä luettavaksi. Sivustoni on kasvanut 147:n kirjoituksen kokoelmaksi, jonka artikkeleita luetaan vuosittain noin 100 000 kertaa. 

Lahjoittamalla vähintään 100 € eduskuntavaalikampanjaani ja antamalla aiheen, kirjoitan siitä blogikirjoituksen. Aiheen päätät sinä, sisällön ja tarkan näkökulman päätän minä. Suoria mainoksia en ota käsiteltäväkseni näin, mutta blogini sivupalkkiin voi sopimalla saada sivuston henkeen sopivan mainoksen.

Aihe voi olla periaatteessa mitä vain – kansantaloudesta tieteellisen tutkimuksen popularisointiin, musiikista visioihini lainsäädännön kehittämisestä. 

Lahjoita vähintään 100 euroa kampanjaani tilisiirrolla tilille FI39 5720 9920 0507 46 ja laita viestiksi ”Blogikampanja: <aihe lyhyesti>” TAI lahjoituslomakkeella ja lähetä ruutukaappaus verkkopankin vahvistuksesta sähköpostilla minulle -> [email protected], niin kirjoitan viiden vuorokauden sisään aiheesta blogiini. (Ilman ruutukaappausta maksun vahvistamisessa menee kohtuuttoman kauan, jopa 2 viikkoa.)

Kommenttiosiossa voi esittää lisäkysymyksiä. Eduskuntavaalit pidetään huhtikuussa 2015.

Published inYleinen

2 Comments

 1. NN NN

  1) Käytetäänkö lahjoitettu summa kokonaisuudessaan vuoden 2015 eduskuntavaalikampanjaasi?
  2) Noudatko Vihreiden yleisiä toimintaperiaatteita vaalirahoituksen julkisuuden suhteen, eli julkaisetko 1000€ ja suurempien summien lahjoittajien nimet, ja jätät alle 1000€ lahjoittajien nimet julkaisematta?

  • 1) Käytetään, koska keräyslupa edellyttää sitä. Minulla ei edes ole käyttöoikeutta lahjoitustiliin, vaan sitä hallinnoi taloudenhoitaja. Jos haluaa tukea minua eduskuntavaalikampanjan ulkopuolelta tilaamalla kolumneja, niin tästä täytyy sopia erikseen ja toimitan siitä asianmukaisen laskun.

   2) Tietenkin. Julkaisen myös alle 1000 €:n lahjoittajien nimet niiltä osin kuin siihen suostuvat, mutten voi pakottaa heitä.

   Se täytyy toki sanoa, ettei näillä kirjoituksilla mitään bisnestä pysty tekemään; jos kirjoittaisin lehtiin vastaavia juttuja, tienaisin enemmän kuin sen satasen kappaleelta.

Vastaa