Skip to content

Tervetuloa vaalijuhlaani Kalliossa 16.10.

Tukiryhmäni järjestää vaalibileet tulevana tiistaina 16.10. klo 18 ennakkoäänestyksen ja intensiivikampanjoinnin alkamisen kunniaksi. Bileet pidetään yökerho Café Mascot:issa, joka sijaitsee Helsingin Hakaniemen torin kupeessa (Neljäs linja 2). Ohjelma ja juhlinta jatkuu kello kahteen asti. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita paikan päälle. Tilaisuudessa on myös matala kynnys liittyä mukaan vaalityöhön.

Haluan tavata mielelläni teitä, jotka olette esimerkiksi äänestäneet minua aikaisemmissakin vaaleissa. Ottakaa mukaan vanhempanne, kaverinne ja kumppaninne. Tunnistatte tukiryhmäläiseni violeteista Lilja-paidoista. He voivat ohjata sinut halutessasi minun luokseni, mikäli vaikutan liian kiireiseltä. Tilaisuus on K-18.

Esiintyjät illan aikana:

Lisäksi viihteenänne on pienimuotoista puheohjelmaa ja arvontaa, joista vastaa City-lehden kolumnisti Melissa Mäntylä.

Tervetuloa ihan jokainen, tutut ja tuntemattomat!

[Facebook-event]
Published inpolitiikka

One Comment

Vastaa