Skip to content

S-etukortti on äänioikeus sinun eduksesi – 362 HOK-Elanto

Hyvä kauppa – parempi maailma. Näin kuuluu vihreiden HOK-Elanto-vaalien motto. Ensisijainen tavoitteeni vaaleissa on pyrkiä HOK-Elanto -linnakkeen sisään, jotta voin kertoa asiakkaalle — sinulle, mitä (omistamassasi) osuuskunnassa oikein tapahtuu. Samalla pyrin tuomaan esiin asiakasomistajien kantoja edustajistossa. S-ryhmä on K-ketjun tavoin merkittävä tekijä kaavoituksen korruptiossa, mikä mm. nostaa ruoan hintoja. Lupaan siksi julkaista jokaisen käsiini saamani asiakirjan ja tiedon, jonka salaamiselle ei ole vedenpitäviä perusteita. Katso myös koko vaaliohjelmani tästä, joka käsittelee mm. ruoan hintaa, sinkkutalouksia ja dyykkausta. Edustajistoon valitaan 60 edustajaa. Paikan saattaa saada jo 300 äänellä.

Klikkaa tästä Postin äänestyssivulle.

Jos omistat alueella Helsinki-Vantaa-Espoo-Tuusula-Kerava-Järvenpää-Nurmijärvi-Hyvinkää-Mäntsälä oman S-etukortin (census 31.12.2011), olet äänioikeutettu näissä vaaleissa. Äänestäminen kestää n. minuutin. Nettiäänestys on auki 9.5. klo 17 asti. Ehdokasnumeroni on 362. Äänestämään pääset viereisestä napista. Katso myös kuvaohjeet alta.

Valitse verkkopankkisi. Järjestelmä haluaa jostain syystä erikseen HeTusi.

Varoitus: vaalisivu sekoaa jos käytät selaimen back/takaisin-toimintoa.

Äänestäjien kesken arvotaan Ford Focus ja viisi Apple iPadia.

HOK-Elanto on merkittävä kulttuuri-tapahtumien tukija pääkaupunkiseudulla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos luottamuksestasi!

Voit halutessasi jakaa oheista kuvaa vapaasti esim. Facebookissa.

Published inhok-elantopolitiikka

4 Comments

 1. Nakkel Nakkel

  Eipä toimi vaalit Chromella. Pah.

  • Itse äänestin onnistuneesti ajantasaisella Chromella, en muuta käytäkään. Missä kohtaa ongelma ilmeni?

   • Nakkel Nakkel

    Heti.

    Leiska pitkin seiniä ja tietojen syöttäminen ei anna kuin virheilmoituksen.

    Chrome 19, koetetaa foksilla ku pääsee kotio.

 2. Spurdo Spurdo

  Sait ääneni, lähinnä läpällä tosin. Huvittavaa että tällaiset vaalit ylipäätänsä pidetään? Ja kauhean monimutkainen (plus ruma) tuo Itellan äänestyshommelikin… Noh, tulipahan testattua, ja ehkä hyvällä saumalla voisin saada sen iPadinkin.

Vastaa