Skip to content

Tule rakentamaan kanssani toimivuustakuun Helsinkiä

Nyt se alkaa tositarkoituksella. Helsingin Vihreiden kevätkokous 20.4. asetti minut ehdokkaakseen syksyn 2012 kunnallisvaaleissa. Julistan vaalikampanjani alkaneeksi.

Aloitan nyt hyvissä ajoin rekrytoinnin tukiryhmääni. Haen osallistujia tukiryhmääni siksi, että minulle jäisi enemmän aikaa keskittyä itse vaalityöhön. Tukiryhmän jäsenillä voi olla erilaisia tehtäviä, mm. sparraus, markkinointi, kampanjan yksityiskohtien suunnittelu, kahvinkeitto, vaalimainosten jako, guerrillamarkkinointi, palautteen ja kommenttien antaminen teksteistä ja muusta sisällöstä, tukiryhmäläisten rekrytointi, esiintymisten buukkaaminen, varainkeruu, talousasiat, graafinen suunnittelu, tekninen tuki sekä tukiryhmän koordinointi.

Osallistua voi niin julkisesti tai verhojen takaa kuin itseltä tuntuu ja omien aikaresurssiensa mukaisesti. Halutessaan saa myös nimensä kampanjatyöryhmän listaukseen ja esim. linkin kotisivuilleen tai portfolioon — viime vaalien aikana sivustoni rekisteröi n. 40 000 käyntiä per kuukausi.

Pinnalla olevia teemojani tulee mitä todennäköisimmin olemaan:

 • Asuntojen puute on valinta. Asuntopula on kestämätön ja ajaa hinnat kohtuuttomiksi.
 • Mielenterveys- ja päihdetyön resurssien lisäys säästää rahaa pitkällä tähtäimellä.
 • Kunnallisten peruspalveluiden toteutuminen on taattava käytännössä.
 • Toimiva kaupunki priorisoi välttämätöntä. Ensin perusasiat, sitten vasta Guggenheim.
 • Monimuotoinen sukupuolisensitiivisyys nuorisotyössä ja koulussa huomioi myös pojat.
 • Kaupungissa täytyy olla julkista tilaa kokoontua ja viettää aikaa ilman ostopakkoja.
 • Kaupungin päätösten ja hankintojen on oltava avoimia ja julkisesti kommentoitavia.
 • Yhteiskunnasta pudonneita nuoria on aktiivisesti etsittävä ja autettava.
 • Edistyksellinen Helsinki rohkaisee uudenlaiseen yrittämiseen, kuten pop-up:eihin.
 • Ikäihmisten laitoshoito loukkaa ihmisarvoa ja sitä ehkäistään parhaiten sosiaalisesti.
 • Kunnan tyhjillään seisovat tilat valjastettava kaupunkilaisten omaehtoiseen käyttöön.

Näiden lisäksi allekirjoitan Helsingin Vihreiden vuoden 2012 kunnallisvaaliohjelman, joka ottaa kantaa yleisemmin mm. ympäristöön, liikennesuunnitteluun, sosiaali- ja terveydenhuoltoon, kaupungin talouteen, kuntaliitokseen, lähidemokratiaan, avoimuuteen, nuorisotyöhön ja kouluun, asuntotuotantoon, kulttuuriin, tietotekniikkaan ja työhön.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai yksityisviestillä Facebookissa. Oikean tehtävän löytämistä sinulle edesauttaa jos liität pienen kuvauksen itsestäsi, taidoistasi ja siitä, miten paljon aikaa haluat käyttää kampanjaani.

Voit auttaa minua myös taloudellisesti kunhan saan keräysjärjestelmän valjastettua käyttööni. Tulen ilmoittamaan tästä erikseen.

Haluan myös kiittää kaikkia teitä, jotka edesautoitte ehdokkuuttani eri tavoilla olemalla tukenani, toivottamalla minut tervetulleeksi työympäristöönne ja puhumalla minusta hyvää.

Published inpolitiikka

Be First to Comment

Vastaa