Skip to content

Asiakirja: Selvitys sukupuolivähemmistöjen asemasta

Tämä asiakirja on osa blogini uutta julkisten asiakirjojen kokoelmaa.

Selvitys tiedostona [PDF]

Sukupuolivähemmistöt ovat Suomessa varsin näkymätön väestönryhmä. Sukupuolivähemmistöihin kuuluvien kansalaisten ja heidän järjestönsä oltua paljon yhteydessä tasa-arvovaltuutetun toimistoon, tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen teetti selvityksen sukupuolivähemmistöjen asemasta Suomalaisessa yhteiskunnassa. Selvityksen toteutti varatuomari Ulla-Riitta Parikka. Selvitys käsittelee sukupuolivähemmistöjen kokemuksia ja ongelmia työelämässä, työnhaussa, viranomaistoiminnassa, terveydenhuollossa ja eri palveluiden asiakkaina.

Asiakirja julkaistiin 12.3.2012.

ISBN: 978-952-00-3214-2

Published inAsiakirjat

Be First to Comment

Vastaa