Skip to content

Suuri paljastus

Tietooni on saatettu luottamuksellisesti, että netin keskustelupalstoilla käydään keskustelua minusta ja yritetään selvitellä taustojeni liittymistä suomen yhteiskuntajärjestystä uhkaavaan salaliittoon. Minun on siis aika paljastaa korttini.

Tämä salaliitto pyrkii tuhoamaan tapaheteron yhteiskuntajärjestyksen täyttämällä se ylikansalla, nimittäin homo-lepsojen ja karvaisten muslimimiesten geeniristeymällä. Näin heistä tulee sotilaita armeijassani jotka riistävät kristilliskonservatiivien lapsia kehdosta, tehdäkseen niistä viherfasistien vasemmistovihakoneiston psykologisen terrorin kautta äärihomoseksualistisia translesuaaneja jotka levittävät kauhua hämmentämällä ympäristöään ja viettelemässä pahaa aavistamattomia valkoisia heteromiehiä sänkyyn.

Kyllä. Minä olen reptiliaani ja nimeni on Cihuacóatl.

Päivitys: Hyvää aprillia kaikille.

Published inmuuta

6 Comments

 1. vesipäitä vesipäitä

  melkoinen tuo sun ajatusmaailma 🙂

 2. Mauno Seppä Mauno Seppä

  Arvaa mikä päivä? Onko se perjantai?

 3. oneiros oneiros

  Lilja, oot ihana! 😀

  • hfghgf hfghgf

   Eihän oo

 4. Meiju Kankainen Meiju Kankainen

  Asiaa!

 5. Jouni Partanen Jouni Partanen

  kuulostaa asialliselta keskustelulta. SILLÄ LAILLA, LILJA, HIENOA!

Vastaa