Skip to content

Lilja Allianssin politiikan tuuletuksessa 12.4. klo 16

Allianssi ry on kutsunut minut “Politiikan tuuletus”-tapahtumaan huomenna 12.4. klo 16-18 lasipalatsissa. Lasipalatsin Bio Rexin tilaisuudessa osallistun myös salamaväittelyyn nuorten äänioikeudesta ja vaikutusmahdollisuuksista.

Tilaisuudessa tai sen jälkeen minulle voi myös esittää vapaasti kysymyksiä. Politiikan tuuletukseen osallistuvat myös Vasemmistoliitto, SDP, Keskusta, Perussuomalaiset, Kokoomus, RKP, Kristillisdemokraatit, SKP ja Vihreät. Samalla julkistetaan Allianssin nuorten varjovaalien tulokset, joissa äänestää ovat saaneet 13-17-vuotiaat koululaiset.

Minut voi myös tiistaista klo 12 alkaen tavoittaa Piraattipuolueen vaalimökiltä, joka sijaitsee ydinkeskustassa aivan lasipalatsin Café Javan kupeessa. Paikan päältä löytyy lentolehtisiäni ja yleistä tietoa Piraattipuolueesta sekä muita Helsingin ja Uudenmaan ehdokkaitamme. Melkein kadun toisella puolen sijaitsee vielä tiistaina auki oleva ennakkoäänestyspaikka jossa voi käydä äänestämässä helposti ja vaivattomasti klo 20 asti.


Näytä Vaalimökin sijainti, Google Maps

Published invaalit

5 Comments

 1. Morjens Morjens

  Voisko joku ottaa videolle? Liljasta ei löydy nimittäin tuubelista mitään. Ois hauska nähdä miten pärjää IRL.

 2. Moro moro Moro moro

  Olin tiistaina siinä kojulla 12 jälkeen.. harmi ettet osunut silmään, vaikka tarkkailla yritin.

 3. Pupuli Pupuli

  Jäi paha mieli siitä, kun olin juuri käynyt äänestämässä (piraatteja) Postitalossa enkä ottanut matkalla Kamppiin vaaliläpyskääsi. Tuntuu ilkeältä ohittaa nuoria aktiiveja.

  • Aivan turhaan pahaa mieltä pitää. Minusta on riemuvoitto jo se, että äänestysaktiivisuus on yllättävän suurta näissä vaaleissa.

   Kiitos kommentista!

 4. Zupe Zupe

  Harmi että missasin tuon politiikan tuuletuksen. Minuakin kiinnostaisi nähdä miten Lilja pärjää livenä. Vielä vähän auki ketä äänestän sunnuntaina, pitää varmaan käydä siellä piraattikojulla (jos se on vielä pystyssä?).

Vastaa