Skip to content

Lilja Vanhalla YO-talolla lauantaina 5.3.

Vastavirtafestivaalien DigiCult Studio kutsui minut mukaan ohjelmaan huomenna (lauantaina 5.3.) Helsingin Wanhalla Ylioppilastalolla.

Minut löytää siis paikan päältä ainakin klo 13 jälkeen ja voi tulla esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan myös ohjelman jälkeen. Muita keskustelijoita mm. Jyrki Kasvi (vihr), Anna-Mili Tölklö (KomNL), Iron Sky -elokuvan tuotantotiimistä Jarmo Puskala sekä muusikko Markus Mutta.

DigiCultStudio. Keskustelua kulttuurista ja tietoverkoista. Pekka Aarnio, Hanna Era, Jyrki Kasvi, Milla Karppinen (Into), Jarmo Puskala (Iron Sky), Antti Sandberg, Ilari Sivil (-sihiL), Erkki Susi (Tiedonantaja), Hannu Tiainen, Anna-Mili Tölkkö. Juontajana Marko Korvela. Järj. DSL ja Tiedonantaja.

Published inajankohtaistapolitiikka

One Comment

  1. admin admin

    Testikommentti

Vastaa