Skip to content

Tässä sitä nyt sitten ollaan

Yllä on kuvani, jotta varmasti tunnistat minut kaupungilla. Liikun paljon ympäri pääkaupunkiseutua. Minun pitäisi vähentää tupakointia.

Eri ystävieni toistuvista pyynnöistä olen sitten “aloittanut blogin”. Blogin suunnasta en oikein ole vielä ajatellut mitään. Todennäköisesti tätä sivua tulee vaivaamaan ainakin kvasipoliittiset valitukset, koska todennäköisesti joudun ehdokkaaksi seuraavissa eduskuntavaaleissa, puolueena Piraattipuolue.

Tällä hetkellä opiskelen viestintää ammattikorkeakoulu Metropoliassa, suuntautumisenani on digitaalinen viestintä vaikkakin toistaiseksi olen tehnyt työtä lähinnä painoviestinnän kanssa. Graafiselle oli nimittäin semimahdoton päästä tänä vuonna.

Elinkeinona teen toistaiseksi työtä freelance-graafikkona ja sen tukena seikkailen työntekijänä eri organisaatioissa jotka tarjoavat minulle ammattitason työkalut ja edes menettelevää kahvia. Minulla on tapana istua työpöydän äärellä iltamyöhään. Juuri nyt toteutan työharjottelujaksoa ammattikorkeakoulun viestintätoimistossa ja yritän perustella erilaisia vapaaehtoistöitä itselleni portfoliontäytteenä. Painomateriaalia tuotan lähinnä erilaisille enemmän tai vähemmän mielipiteitä jakaville organisaatioille, sillä pidän haasteista. Viestintä on ammatillinen kutsumukseni, etenkin jos pääsen kehittämään alaa. Tykkään keksiä meta-tason jekkuja joilla on käytännön sovelluksia.

Published inmuuta

3 Comments

  1. Toivottavasti muistat sitten uusia tämän domainin 😛

  2. Aasitus Aasitus

    Mistä vaalipiiristä olet ajatellut asettua ehdolle?

    • Joko Helsingissä tai Uudellamaalla, hieman riippuen puolueen ehdokasasettelupolitiikasta. Olen kuitenkin juuriltani melko Helsinkiläinen joten se tuntuu luontevammalta, mutta asun tällä hetkellä Vantaalla. Asia selviää tarkemmin loppuvuodesta. Aion myös tuoda esille muiden vaalipiirien ehdokkaita jotka ovat samoilla linjoilla kanssani koska teen heidän kanssaan yhteistä vaalityötä.

Vastaa